cecilΗ ιδιαίτερα μυστικοπαθής και σκοτεινή «υπηρεσία ασφάλειας» και εκτελεστικός βραχίονας του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ, γνωστή ως «Υπηρεσίες άγριας ζωής» σκότωσε περισσότερα από 3,2 εκατομμύρια ζώα κατά τη διάρκεια του 2015, σύμφωνα με νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται. Ο συνολικός αριθμός από λύκους, κογιότ, αρκούδες, λιοντάρια των βουνών, κάστορες, νυφίτσες,κουνάβια,αλεπούδες, αετούς και άλλα ζώα πού δολοφονούνται σε μεγάλο βαθμό κατ ‘εντολή του βιομηχανικού κλάδου της κτηνοτροφίας και άλλων αγροτικών επιχειρήσεων αντιπροσωπεύει μια αύξηση μισού εκατομμυρίου ζώων, πάνω από 2,7 εκατομμύρια ζώα σκοτώθηκαν τό 2014 ,ό συνολικός αριθμός των άγριων ζώων πού δολοφονήθηκαν από την «υπηρεσία»

Παρά τις αυξανόμενες εκκλήσεις διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις για να σταματήσει τό «ομοσπονδιακό πρόγραμμα» δολοφονίας τής άγριας ζωής-πού άρχισε το 1915-, η τελευταία έκθεση δείχνει ότι ή απερίσκεπτη σφαγή των άγριων ζώων  συνεχίζεται, φέτος ό κατάλογος είναι πάλι ανατριχιαστικός – 385 γκρίζοι λύκοι, 68905 κογιότ (συν ένας άγνωστος αριθμός των νεογνών πού καταστράφηκαν σε 492 κρησφύγετα), 480 μαύρες αρκούδες, λιοντάρια των βουνών 284, 731 Μπόμπκατς(άγριες γάτες), ρες του ποταμού, 3437 αλεπούδες, δύο φαλακροί αετοί και 21.559 κάστορες. Για το πρόγραμμα σκοτώθηκαν επίσης 20.777 άγρα σκυλιά λιβαδιών , καθώς και ένας άγνωστος αριθμός πού σκοτώθηκαν σε περισσότερα από 59.000 λαγούμια που καταστράφηκαν με την μέθοδο τού υποκαπνισμού.

«Παρά την  δημόσια κατακραυγή να μπεί τέλος σ αυτές τις βάρβαρες, ξεπερασμένες τακτικές, οί « Υπηρεσίες Αγριας ζωής» ή αλλοιώς οί «υπηρεσίες εξολόθρευσης της άγριας φύσης» συνεχίζουν τη σφαγή της άγριας ζωής της Αμερικής χωρίς δημόσια εποπτεία,» δήλωσε ο Michael Robinson του Κέντρου για τη Βιολογική Ποικιλότητα. «Δεν υπάρχει απλά καμία επιστημονική βάση για να συνεχίζουν  να πυροβολούν, να δηλητηριάζουν και να πνίγουν εκατομμύρια ζώα κάθε χρόνο. – Μια σκληρή πράξη που όχι μόνο αδυνατεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά και στοχευμένα τήν άγρια ζωή, αλλά αποτελεί μια συνεχή απειλή για τα άλλα ζώα, συμπεριλαμβανομένων των ζώων συντροφιάς»

Οργανώσεις και οικοαναρχικές ομάδες επίσης έχουν αποκαλύψει δε ότι ο εξολοθρευτικός κρατικός μηχανισμός στα πρότυπα ενός « ανοιχτού Αουσβιτς» πού λέγεται «Υ.Α.Ζ» σκοτώνει πολλά περισσότερα ζώα από ό, τι αναφέρει ενώ ή στελεχωσή του αποτελείται και από ακροδεξιά στοιχεία πού έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον βιομηχανικό επιχειρηματικό λόμπι των μεγαλοακτημόνων αγροτών.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το Υπουργείο Γεωργίας ενίσχυσε το πρόγραμμα δολοφονίας, παρά την αυξανόμενη δημόσια κατακραυγή και αδιαφορεί για τήν  μεταρρύθμιση πού προτείνεται από τους επιστήμονες,τις οικολογικές ομάδες και μη κυβερνητικές οργανώσεις.

«Το Υπουργείο Γεωργίας θα πρέπει να σταματήσει την επιχείρηση της σφαγής αυτής», είπε ο Robinson. «Λύκοι, αρκούδες και άλλα σαρκοφάγα βοηθούν την φυσική ισορροπία των οικοσυστημάτων. Η κυβέρνηση σκοτώνει τα αρπακτικά ζώα, όπως τα κογιότ, και στη συνέχεια σκοτώνει τη λεία τους – όπως τα σκυλιά λιβαδιών, σε ένα παράλογο, άσκοπο κύκλο  βίας » Πολλά από αυτά τα ζώα είναι σαρκοφάγα στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας και παρέχουν ένα τεράστιο όφελος για τη συνολική υγεία του οικοσυστήματος. Στο στόχαστρο του «προγράμματος» περιλαμβάνονται απειλούμενα ειδη και σε μεγάλο βαθμό τα ζώα που οί γεωργικές επιχειρήσεις  θεωρούν ανεπιθύμητα – αλλά γιατί δολοφονούνται και πολλά άλλα ζώα που δεν προορίζονται για τούς στόχους του οργανισμού; Η υπηρεσία της άγριας ζωής – η οποία φέρεται να έχει σκοτώσει πάνω από 32 εκατομμύρια αυτόχθονα ζώα από το 1996 – καταστρέφει αυτά τα πλάσματα για λογαριασμό των εν λόγω συμφερόντων, χωρίς να εξηγήσουν στο κοινό τι κάνει, τι μεθόδους χρησιμοποιεί,και για λογαριασμό ποιάς επιχείρησης ενεργεί, και γιατί .Συχνά δε, επιδίδετε σε μεθόδους μαζικής εκτέλεσης  κογιότ και  λύκων από τα αεροπλάνα, ή με τοποθέτηση εκατοντάδων παγίδων όπως καί με κάψουλες-δηλητήρια πού εκρήγνυται  αδιακρίτως – και όλα αυτά συμβαίνουν ακόμα καί σε κοινόχρηστους χώρους – χωρίς κανόνες. Η Ιστορία τής Υπηρεσίας άγριας ζωής είναι μια ιστορία μαζικής εξολόθρευσης  και από αυτήν αναδύεται ή μπόχα  ενός βρωμερού οργανισμού απατεώνων και ψυχικά διαταραγμένων που διαπράττει συστηματικά υπερβολική σκληρότητα εναντίον των ζώων, αφήνοντάς τα να πεθάνουν σε παγίδες από την έκθεση στον πόνο ή την πείνα, ή την κτηνώδη επίθεση κατοικίδιων σκύλων από φασίζοντες φάρμερ. Δεν λείπουν και καταγγελίες γία τον οργανισμό ότι συμπράττει και με ακροδεξιές ομάδες μεγαλοαγροτών.  Πολλοί άνθρωποι που γνωρίζουν για τον οργανισμό έχουν επικρίνει αυτή τήν σκοτεινη, μυστικοπαθής οντότητα ως επιχορήγηση για τα συμφέροντα της κτηνοτροφίας.

Οί Υπηρεσίες Αγριας Ζωής ξεκίνησαν το 1915, όταν το Κογκρέσο ιδιοποιήθηκε $ 125.000 στο Προεδρείο της Βιολογικής Έρευνας όπως ονομαζόταν τότε ή USDA για » την καταστροφή λύκων, κογιότ, και άλλων ζώων επιβλαβή για τον τομέα της γεωργίας και κτηνοτροφίας.

Advertisements

Η.Π.Α. Το Άουσβιτς των άγριων ζώων

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s